Lidmaatschap WTC Antwerpen loont

Geniet als lid van het volledige dienstenpakket

Het lidmaatschap WTC Antwerpen staat open voor alle bedrijven, organisaties en instellingen, die nationale of internationale activiteiten ontplooien of ondersteunen. Niet alleen bedrijven en organisaties uit de Antwerpse regio kunnen tot de WTC Antwerp-Flanders toetreden, ook bedrijven van buiten deze regio zijn welkom. Het lidmaatschap geeft recht op één of meer persoonlijk lidkaarten, afhankelijk van het aantal werknemers binnen het bedrijf of de organisatie.

De leden van de Antwerpse WTC Association zijn automatisch lid van de wereldwijde WTCA en kunnen dus genieten van het volledig dienstenpakket en van alle voordelen die de World Trade Centers waar ook ter wereld bieden. Daarbij hebben de leden steeds voorrang bij het reserveren van accommodaties en bovendien genieten zij van speciale en voordelige tarieven.

Duur van het lidmaatschap

Het lidmaatschap geldt voor 12 maanden, wordt automatisch verlengd maar is jaarlijks opzegbaar. Het voordeeltarief voor nieuwe leden geldt enkel tijdens het eerste lidmaatschapsjaar. Facturatie na registratie.

Wacht niet langer

Neem nu contact op en verzeker je deelname aan het eerstvolgende event.