Contact: +32 3 22 777 00   Email: wtc@wtcantwerp.be

Aanmelden als Member / Partner van WTC
https://wtcantwerp.be/content/images/iacf1.jpg

WTC Wat is een World Trade Center of WTC

Consultatie, informatie en actieve deelname


Een World Trade Center (WTC) is een a-politieke organisatie, die wereldwijd meer dan 500.000 bedrijven, actief op het vlak van de internationale handel, verenigt. Het WTC-concept overstijgt geografische of politieke barrières en is gebaseerd een unieke filosofie die zich uit in:

 • Het bevorderen van steun en samenwerking tussen de leden.
 • Het promoten van internationale, nationale en regionale zakenrelaties.
 • Het ondersteunen van het bedrijfsleven door facilitaire voorzieningen.
 • Het voorzien in opleidingsmogelijkheden.

Elke World Trade Center-vestiging geniet het privilege het WTC-logo en imago te dragen, informatie te raadplegen via andere WTC's, de netwerking te verzorgen binnen zijn regio, nieuwsbrieven, magazines en andere publicaties te ontvangen, deel te nemen aan seminaries, de algemene vergadering, etc.

 • AGENDA WTC ANTWERP

  WTC Academy januari 2021 Hoe succesvol twitteren als ondernemer? Communicatie-expert Bart De Clerck neemt je mee in de wondere wereld van Twitter. Wat hebben Geert Noels, Marc Coucke, Eden Hazard…

  Lees meer
 • WTC Gibraltar

  Solid as a ‘Rock’ Gibraltar’s gorgeous WTC was completed in February 2017. The brand new building is located in the North District of Gibraltar, next to the Ocean Village marina…

  Lees meer

Bestuur WTC Antwerp

Het WTC Antwerpen of voluit World Trade Center Antwerp - is één van de oudste en actiefste bedrijvenclubs uit de regio. Het is een ontmoetingsplatform voor effectieve netwerking, zowel nationaal als internationaal. WTC Antwerp zorgt voor B-2-B activiteiten, bedrijfsbezoeken, ervaringsuitwisseling en interessante events die professionele netwerking bevorderen. Het WTC Antwerpen drijft op de inspanning van vrijwilligers die zich inzetten zonder commerciële intentie. Veel leden traden spontaan toe vanwege de professionele stabiliteit die de organisatie uitstraalt en het engagement dat het aan de dag legt t.o.v. de leden.
het bestuur