Contact: +32 3 22 777 00   Email: wtc@wtcantwerp.be

Aanmelden als Member / Partner van WTC
 • World Trade Center Antwerp Uw Business in het WTC

WTC Wat is een World Trade Center of WTC

Consultatie, informatie en actieve deelname


Een World Trade Center (WTC) is een a-politieke organisatie, die wereldwijd meer dan 500.000 bedrijven, actief op het vlak van de internationale handel, verenigt. Het WTC-concept overstijgt geografische of politieke barrières en is gebaseerd een unieke filosofie die zich uit in:

 • Het bevorderen van steun en samenwerking tussen de leden.
 • Het promoten van internationale, nationale en regionale zakenrelaties.
 • Het ondersteunen van het bedrijfsleven door facilitaire voorzieningen.
 • Het voorzien in opleidingsmogelijkheden.

Elke World Trade Center-vestiging geniet het privilege het WTC-logo en imago te dragen, informatie te raadplegen via andere WTC's, de netwerking te verzorgen binnen zijn regio, nieuwsbrieven, magazines en andere publicaties te ontvangen, deel te nemen aan seminaries, de algemene vergadering, etc.

 • Business hub for international connections

  Trieste is a lively city, with other popular destinations such as Venice and Ljubljana ánd numerous trade opportunities within short and easy reach. The local WTC, situated in Trieste’s premier…

  Lees meer
 • VALKE.NET media

  Prettiger werken en uren besparen dankzij software Het softwarebedrijf van Gerard Valkenet en Kiona Jautze, VALKE.NET media, helpt marketing- en communicatieafdelingen bij het proces van contentcreatie en -publicatie. Het ondernemersavontuur…

  Lees meer

Bestuur WTC Antwerp

Het WTC Antwerpen of voluit World Trade Center Antwerp - is één van de oudste en actiefste bedrijvenclubs uit de regio. Het is een ontmoetingsplatform voor effectieve netwerking, zowel nationaal als internationaal. WTC Antwerp zorgt voor B-2-B activiteiten, bedrijfsbezoeken, ervaringsuitwisseling en interessante events die professionele netwerking bevorderen. Het WTC Antwerpen drijft op de inspanning van vrijwilligers die zich inzetten zonder commerciële intentie. Veel leden traden spontaan toe vanwege de professionele stabiliteit die de organisatie uitstraalt en het engagement dat het aan de dag legt t.o.v. de leden.
het bestuur