Contact: +32 3 22 777 00   Email: wtc@wtcantwerp.be

Aanmelden als Member / Partner van WTC
https://wtcantwerp.be/content/images/iacf1.jpg

WTC Wat is een World Trade Center of WTC

Consultatie, informatie en actieve deelname


Een World Trade Center (WTC) is een a-politieke organisatie, die wereldwijd meer dan 500.000 bedrijven, actief op het vlak van de internationale handel, verenigt. Het WTC-concept overstijgt geografische of politieke barrières en is gebaseerd een unieke filosofie die zich uit in:

 • Het bevorderen van steun en samenwerking tussen de leden.
 • Het promoten van internationale, nationale en regionale zakenrelaties.
 • Het ondersteunen van het bedrijfsleven door facilitaire voorzieningen.
 • Het voorzien in opleidingsmogelijkheden.

Elke World Trade Center-vestiging geniet het privilege het WTC-logo en imago te dragen, informatie te raadplegen via andere WTC's, de netwerking te verzorgen binnen zijn regio, nieuwsbrieven, magazines en andere publicaties te ontvangen, deel te nemen aan seminaries, de algemene vergadering, etc.

 • Virtuele 2020 TechMed Event

  Het World Trade Center Twente organiseert samen met het Technisch Medisch Centrum van de Universiteit Twente nog tot 29 oktober 2020 het virtuele ‘2020 TechMed Event’. Deelnemers kunnen in september…

  Lees meer
 • Premiumpartnership WTC Antwerp

  Maximale exposure, minimale investering Partner worden van WTC Antwerp heeft heel wat voordelen. Onze WTC Premiumpartners krijgen maximale exposure, zowel online als in print. Ze genieten van aanbevelingen bij potentiële…

  Lees meer

Bestuur WTC Antwerp

Het WTC Antwerpen of voluit World Trade Center Antwerp - is één van de oudste en actiefste bedrijvenclubs uit de regio. Het is een ontmoetingsplatform voor effectieve netwerking, zowel nationaal als internationaal. WTC Antwerp zorgt voor B-2-B activiteiten, bedrijfsbezoeken, ervaringsuitwisseling en interessante events die professionele netwerking bevorderen. Het WTC Antwerpen drijft op de inspanning van vrijwilligers die zich inzetten zonder commerciële intentie. Veel leden traden spontaan toe vanwege de professionele stabiliteit die de organisatie uitstraalt en het engagement dat het aan de dag legt t.o.v. de leden.
het bestuur