WTC Antwerpen: toegevoegde waarde voor uw business

Een stabiele en geëngageerde organisatie

Het WTC Antwerpen of voluit World Trade Center Antwerp - Flanders - is één van de oudste en actiefste bedrijvenclubs uit de regio. Het is een ontmoetingsplatform voor effectieve netwerking, zowel nationaal als internationaal. WTC Antwerpen zorgt voor B-2-B activiteiten, bedrijfsbezoeken, ervaringsuitwisseling en interessante events die professionele netwerking bevorderen. Het WTC Antwerpen drijft op de inspanning van vrijwilligers die zich inzetten zonder commerciële intentie. Veel leden traden spontaan toe vanwege de professionele stabiliteit die de organisatie uitstraalt en het engagement dat het aan de dag legt t.o.v. de leden.

Europese pioneer

Het World Trade Center Antwerp-Flanders was in 1968 niet alleen één van de pioniers van de organisatie, maar eveneens de eerste vertegenwoordiger op het Europese vasteland. Opgericht als netwerkingslink tussen nationale en internationale bedrijven is het intussen een actuele organisatie die tegemoet komt aan de businessnoden van deze tijd.

Internationale begeleiding

Bedrijven met internationale ambities kunnen op het WTC Antwerp-Flanders een beroep doen als intermediair. Het forum begeleidt u als u een antwoord zoekt op volgende vragen:

  • Bent u op zoek naar de juiste contactpersoon in het buitenland?
  • Had u graag een onderhoud met een buitenlands WTC-specialist?
  • Wenst u informatie over internationale handelspartners en beurzen?
  • Bent u op zoek naar gunstige hotel-, vergader- of kantoorfaciliteiten?
  • ...

1 centraal punt van informatie

WTC Antwerpen brengt zakenmensen en overheidsdiensten samen die betrokken zijn bij nationale en internationale handel en belangen. Het is een one-stop information hub waar zakenmensen en ondernemers een volledig service aanbod krijgen zoals marktonderzoek, WTCA Online, business center met relevante diensten, zakelijke opleidingen, zakelijke missies en een business club voor regionale en nationale netwerking.

Business services op uw maat

Het World Trade Center Antwerp is in volle groei. Elke dag versterken nieuwe leden de mogelijkheden van onze organisatie. Trainingsdagen? Betaalbare kantoorgebouwen? Internationale zakenreizen? Marktinformatie ? Belangrijke contactgegevens? Exclusieve kortingen op conferenties? Neem met ons contact op en bezorgen u de juiste informatie.